OVER ONS

Wij zijn familie

Hoi, mijn naam is Nancy. Leuk dat je mijn website bezoekt. Graag vertel ik waarom ik een eigen bruidswinkel ben begonnen. Tijdens de voorbereidingen van mijn eigen huwelijk was ook ik op zoek naar mijn droomjurk. Tijdens het passen werd ik samen met mijn gezelschap vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Verschillende jurken heb ik aangehad en toen mijn DROOMJURK. Het gevoel wat ik toen kreeg was echt van wauw! Dat gevoel wat ik op dat moment ervoer wilde ik andere vrouwen ook laten voelen. Om dit te kunnen verwezenlijken wilde ik gaan werken in een bruidsmodezaak. Verschillende bruidsmodezaken heb ik aangeschreven maar nergens was plaats voor een nieuwe medewerkster.
Op dat moment loopt het leven zoals het loopt en maak je andere keuzes. Nu verschillende jaren later (het is altijd in mijn hoofd blijven hangen) kreeg ik de kans om zelf bruidsjurken in te kopen en heb ik de sprong gewaagd. Verschillende A-merken behoren tot de collectie zoals: Leijten, Eternity Bride, Cosmobella, Pronovias, Ladybird en meer. Heel graag verwelkom ik je om jou te helpen bij het vinden van jouw DROOMJURK.
 
ADRES

Onze Winkel


De Geerden 24 5334 LE Velddriel


MAANDAG -ZATERDAG, 10AM - 6PM

Waarom een jurk kopen bij Dreamwear designs?

Vriendelijkheid, privacy, professionaliteit, kwaliteit, service en goede prijzen staan bij mij hoog in het vaandel

Het passen van een jurk moet een plezierige, fijne ervaring zijn. Omdat ik elke vrouw wil kunnen laten stralen in een prachtige jurk vallen de prijzen onder de €800,= Vanaf € 250,= heb je bij Dreamwear designs al een schitterende jurk.


 

Enkel op afspraak

Het maken van een afspraak en of heb je vragen kan via het contactformulier, telefoon, mail of facebook. Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. De tijd die er voor een afspraak staat is 2 uur op deze manier kan er op een ontspannen, niet gehaaste manier gezocht worden naar jouw droomjurk. Neem voor het passen gerust familie en vriendinnen mee de koffie en thee staat voor jullie klaar. Na het eerste pas moment bekijken we of de jurk aangepast dient te worden. Daarvoor is het advies om kort na het passen een afspraak te maken met de coupeuse. Ik werk samen met Maria van Hooft, zij is gespecialiseerd in het op maat maken van bruidsjurken. Het advies is om tussen de 4 en 6 weken voor je bruiloft de bruidsjurk te laten vermaken. De kosten daar voor zijn gemiddeld € 160,= soms iets meer soms iets minder en betaal je rechtstreeks aan de coupeuse. De wat grotere aanpassingen kosten meer.